Zaalverhuur voor vergaderingen, borrels of recepties

De Nieuwe Vaart

Inspirerende vergaderlocatie in Utrecht

De Nieuwe Vaart is een bedrijvenverzamelgebouw, waarbij de relatie tussen de verschillende bedrijven en het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving centraal staan. In het pand bevinden zich zeven zalen die geschikt zijn voor vergaderen, maar ook bijvoorbeeld voor borrels en recepties uitstekend te gebruiken zijn. In het vergadercentrum zijn vijf verschillende ruimtes met diverse capaciteit en in het café bevindt zich een overlegruimte en een auditorium die tot 50 personenen te gebruiken is.

Tevens biedt de Nieuwe Vaart de mogelijkheid om grote groepen diner, lunch, borrels en overige evenementen te verzorgen.

Van vergaderservice met koffie, thee en belegde sandwiches tot borrels met huisgemaakte snacks. Van zakelijk tot feestelijk, alles is mogelijk bij de Nieuwe Vaart.

De Nieuwe Vaart is ‘powered by’ the Colour Kitchen at Work. Bij the Colour Kitchen beleef je het plezier van diversiteit. Je ontmoet wereldse mensen en proeft wereldse gerechten. Daarbij willen we samen het verschil maken, door mensen te helpen die zoeken naar een nieuwe kans.

Dat is onze ongekende gastvrijheid: welkom bij the Colour Kitchen!

Voor specifieke wensen, vragen en/of advies ben je van harte uitgenodigd om te bellen, mailen of binnen te lopen voor een gesprek.

Wat de Nieuwe Vaart je biedt:

  • Borrels
  • Vergaderingen
  • Evenementen
  • Presentaties
  • High tea, high wine, high beer
  • Dineren en lunchen voor groepen
  • Gratis Wifi

Openingstijden Vergadercentrum
De Nieuwe Vaart*

Maandag: 08:30 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 17:00 uur
Woensdag: 08:30 - 17:00 uur
Donderdag: 08:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

* Mocht je een boeking willen maken buiten onze reguliere openingstijden, dan is dit in overleg mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

25% korting op je eerste boeking

Welkom Actie Vergadercentrum
De Nieuwe Vaart

Ontvang 25% korting op de huur van een ruimte bij uw 1e boeking in het vergadercentrum van de Nieuwe Vaart.

Lees hier meer over onze actie.